Nya vinterskor

Idag har jag köpt nya vinterskor. Det var verkligen på tiden för det börjar bli så kallt på morgonen. Jag köpte dem via Nelly.com. Hittade en väldigt bra kampanjkod som innebar att jag fick en ruskigt bra rabatt.

Jag handlar väldigt mycket online så blir det tusen gånger billigare än att shoppa i en vanlig butik med olika rabatter som finns på nätet. Precis när jag började att shoppa på internet så var det svårt att hitta dessa koder. Olika bloggare tipsade om rabattkoder. Sedan började samlingssidor att komma. På dessa sidor samlas många erbjudanden från olika företag. Det är bra företag som IKEA, Nelly, H&M, ZARA osv.

Det här har fått mig att ändra sättet jag shoppar på. Förut så fick jag in på en sida som jag visste hade vad jag sökte efter. Skulle jag ha en filt gick jag kanske in på MIO och kollade. Jag sökte aldrig och kollade om det fanns billigare. Jag kände att jag inte hade tid att gå igenom 40 olika internetsidor.

Efter att rabattkoderna finns samlade så har det blivit så mycket enklare att hitta fyndpriserna. Jag böjar helt enklet där och kollar vart det finns rabatter! Någon annan har redan gjort jobbet år mig.

Det är verkligen så lätt att shoppa online. Min mormor älskar kuponger och brukar klippa ut de från reklambladen, orka liksom! Jag har till och med fått henne att shoppa på nätet nu. Sist jag hälsade på henne så hade hon köpt en snygg poncho. Helt ärligt var den snygg, inte alls någon mormorstil. Det jag villa ha sagt med detta är att visa på hur lätt det är att använda dessa koder. När min mormor klarar något online så klarar alla det 😉

Mormor på nätet liksom ;)

Mormor på nätet liksom 😉

Annonser

2 thoughts on “Nya vinterskor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s