Beatrice Borromeo i Feretti

hdhhd
Om jag någon gång gifter mig så ska jag se ut precis som Beatrice Borromeo som gifte sig i Monaco. Jag älskar klänning och hennes hår. Hon ser ut som en medeltida prinsessa fast ändå modern. Jag älskar hela hennes look.

Klänningen kommer från Ferretti och är ju bara så himla vacker.
ggg
Det bästa med denna klänning är ju att den är lite bohemsk nästan. Jag tycker inte att det är en typisk brudklänning utan att stilen går att ha egentligen på alla typer av sommarfester och kanske framförallt på midsommar.
Spets har ju varit populärt i flera år nu och det verkar aldrig gå ur tiden. Nu har ju inte jag direkt råd med just denna klänning men det finns ju likande modeller. Flera internetsajter som säljer kläder har ju dessutom reor nu. Nu kanske ni tycker att jag gick på reklamen. Ni vet den där reklamen med tjejen som står framför ett skyltfönster och shoppar en grön klänning. Jag gjorde likadant! Jag tog ett snabblån med personlig ränta och shoppade kläder för. Jag orkade inte vänta till den 25e utan ville ha lite nytt direkt. Dessutom så går ju alla snygga kläder som är i normala storlekar åt direkt. Sedan finns ju typ bara storlek 46 kvar. Så passa på att spana in alla sommarreor nu innan de är slut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s