Härliga våraccessoarer

Äntligen är våren här. På riktigt, med skön värme. Som jag har längtat efter att få hänga in vinterjackan och istället få ta fram lite lättare kläder. Ballerinaskor, snygga jackor och roliga accessoarer. Våren är helt klart den roligaste perioden när det handlar om kläder och accessoarer. Ibland på sommaren är det alldeles för varmt för att ha kläder på sig. Ja och på vintern ser alla ut som michelingubbar. Tänk er bara hur fel de ser ut med en Chanelväska som matchas med en stor dunjacka! Våren och hösten däremot är perfekt. Det går att vara lättklädd och visa upp lite roliga accessoarer. Vilken är din favorit när det gäller en accessoar?
För min del är det lite säsongsbetonad. Fast jag måste säga att jag är lite svag för solgalsögon. Har ni sett den nya kampanjen för Chanels solglasögon?
bfuf Jag tycker att den är så proffsig. Allt Karl Lagerfeld gör får rubriker och stor spridning, men det märks att det inte är någon budgetkampanj. Jag köpte faktiskt ett par riktigt snygga solgalsögon från Dior inför den här säsongen. Jag köpte dem på Spelbutiken som säljer flera olika typer av accessoarer online. Nu har de rea på solglasögon från flera stora modehus. De har allt från Armani till Ray-Ban. Så är ni på jakt efter billiga accessoarer från välkända märken ska ni spana in deras sida.

En annan accessoar jag gillar är handväskan. Vilken tjej gör inte det? Min drömväska är nog en från Hermés. Nu tror ni säkert att jag menar modellen Birkin. Fast nej, jag gillar Kelly-väskan mer.
hdud

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s