Bohemchic alltid populärt

En av mina favoritstilar är utan tvekan Bohemchic, boho som den kallas. Det är inte bara en trend utan en livstil. Det finns få trender och inriktningar som slår både när gäller kläder, smycken och heminredning.

Att just bohemchic blev så populärt när det kom i mitten på oo-talet är inte alls konstigt. Trendsättare som Kate Moss och Sienne Miller gick i täten. Fast de vi mest förknippar med stilen är såklart systrarna Olsen. I fjol ritade de en hel kollektion åt BIK-BOK med många bohemska plagg.
hdjd
Det verkar inte som detta är en trend som kommer att försvinna. Fast det förtår jag med tanke på att det är naturvänliga material som sitter skönt på kroppen. Vem vill liksom byta ut det mot syntetiska konstmaterial?
Spana in bloggen Bohotrends och låt er inspireras av alla de grymt snygga plaggen och bilderna. Tycker faktiskt att bohotrenderna har utvecklats under åren och blivit mycket snyggare nu. Vem älskar inte de fluffiga pälsvästarna under hösten kombinerat med skira kjolar?
Bohochic måste vara en av de genrer som hållit i sig längst, jag kommer inte på någon annan faktiskt. Vilken är eran favotittrend? Det behöver inte vara vad som är populärt nu utan det kan vara Hello Kitty, punk eller liknande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s